Uldis Altens- dziesminieka šarādes* ar Ingas Gailes dzeju

 

Kā dzīves ainas, atmiņas un sajūtu virmojumi atklātībā nācis taustāms CD albums "Dziļi": dziesmiņas un balādes ar Ingas Gailes dzeju**. Individuāli šo albumu iespējams iegādāties arī šeit par 7.50 EUR (maksa par sūtījumu Latvijas robežās + 1 EUR).


Jāatzīmē, ka šī ir īpaša,
Limited Edition tirāža:
CD ar autorparakstu
Individuāls pirkums
 

 


*šarāde (v.izcelsme - franču charade): mīkla, kurā atminamais vārds sadalīts daļās, un katrai daļai ir patstāvīga vārda nozīme, kas jāatmin pēc nosauktajām pazīmēm.

**atveroties- kad rodas stāsts,- tas izraisa vienas vai otras pārdomas un iedvesmu pārmijas. Lai gan šajā dziesmu albumā noteicošais vadmotīvs ir Ingas Gailes dzeja, kura pēc sava rakstura atgādina pat balādes, tomēr ne visās dziesmās teksts ir 1:1 attiecībās ar oriģinālu. Tāpēc albums "Dziļi" ir mans muzikāli poētiskais vēstījums ar Ingas Gailes dzejas motīviem. Ceru, šīs dziesmiņas noklausoties, jums radīsies interese arī par Ingas Gailes dzeju oriģinālā. Albumā arī ietverta viena kompozīcija "Pār dzidrām debesīm" ar maniem vārdiem; savukārt, dziesmiņas "Aijaijā!" teksts ir Aspazijas dzeja.


Balso par kultūru, kura tiešajiem tās nesējiem - izpildītājmāksliniekiem kā minimums nosegtu izdevumus un radītu augsni to ienākumiem: ieskaties »